Partizan igra za Tijanu

Nacionalni sport - Četvrtak 11.04.2013 - 13:41

FK Partizan uplatio je 1.219.248 dinara na račun za pomoć Tijani, koja bi do kraja nedelje trebalo da otputuje u SAD na transplantaciju srca.

FK Partizan saopštio je, uz veliko hvala publici, navijačima, sponzorima, partnerima, članovima kluba i predstavnicima medija, da je kao rezultat humanitarne akcije "Za novo srce Tijane Ognjanović" uplatio 1.219.248 dinara na račun za pomoć maloj Tijani.

"U ovom vremenu kada se ljudi razjedinjuju, Vi ste pokazali da ste humani i jedinstveni", navedeno je u saopštenju crno-belih na svom portalu i dodato:

"FK Partizan želi da ovakve akcije postanu stalna praksa i pokušamo da pomognemo svima kojima je pomoć neophodna".

Kompletan prihod od derbi utakmice Partizan - Vojvodina bio je određen za pomoć Tijani i njenoj porodici, a odvojeno od toga navijači Partizana prikupljali su pomoć za operaciju koja bi uskoro trebalo da bude obavljena u Hjustonu.

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: