Partizan na mišiće dobio Solnok

Nacionalni sport - Sreda 24.12.2014 - 05:36

Košarkaši Partizana pobedili su Solnok u Pioniru sa 62:55, u 14. kolu regionalne ABA lige.

Starsport Starsport

Partizan je ovim trijumfom prekinuo niz od dva poraza, sada ima skor 7-7 i ponovo je u igri za plasman u plej-of.

Crno-beli su vodili u većem delu meča, ali su odigrali još jedan duel znatno ispod svojih mogućnosti i u nastavku sezone će morati da podignu formu ukoliko žele u plej-of.

U sastavu crno-belih ponovo nije bilo povređenog Đorđa Gagića, a trener Duško Vujošević odrađivao je poslednji meč suspenzije. Početkom poslednje deonice već povređeni skočni zglob dodatno je povredio Saša Pavlović, pa ostaje da se vidi da li će i koliko pauzirati.

Saša Pavlović bio je najefikasniji sa 13 poena, a uz to je podelio i 4 asistencije, dok je najbolji bio Milutinov sa 9 poena (4-4) i čak 16 skokova. 10 poena dodao je Milosavljević, a 9 je, kao i Milutinov, ubacio i Andrić. Kod gostiju, Lazerik Džons bio je ubedljivo najbolji sa 25 poena, 4 asistencije, 4 skoka i 4 krađe, Vitman je ubacio 10, a Milošević 8 poena.

Partizan u narednom kolu gostuje Krki, a Solnok Metalcu.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: