Partizan: Ništa još nije završeno!

Nacionalni sport - Nedelja 17.04.2022 - 12:55

Partizan nije pobedio u 167. večitom derbiju, Zvezda je zadržala dva boda prednosti, ali fudbaleri iz Humske poručuju da se neće predati u trci za titulu.

FOTO: FK Partizan FOTO: FK Partizan

Utakmica 31. kola Superlige završena je nerešeno 0:0, a utiske su za zvanični sajt kluba izneli Igor Vujačić, Saša Zdjelar i Nemanja Miletić.

„Ušli smo bolje u meč od njih, sa većom željom, jer smo znali šta nam znači pobeda u ovom derbiju. Imali smo svoje šanse, nismo iskoristili, ostaje žal, ali borićemo se do kraja! Moji saigrači i ja verujemo i daćemo sve od sebe da pobedimo u svim utakmicama do kraja“, rekao je Igor Vujačić.

"Sigurno da ostaje veliki žal, naročito nakon prvog poluvremena gde smo imali puno polukontri i kontri, gde smo mogli i morali bolje da rešimo, ali šta je tu je, idemo dalje. Situacija je takva da moramo da idemo utakmicu po utakmicu i da se nadamo da će oni kiksnuti negde. Čestitao bih mojim saigračima na ovom derbiju jer smo stvarno danas bili dominantniji, pokazali karakter, odnos, mislim da smo celokupno bili bolji. Šteta što na kraju nismo postigli taj pogodak koji bi nam puno značio. Jedna dobra utakmica je iza nas, u odnosu na prošli derbi mislim da smo bili puno bolji, ali moramo da idemo dalje i spremamo se za Čukarički", kazao je kapiten u ovom derbiju Saša Zdjelar.

"Nije bila toliko otvorena utakmica, ali smo imali svoje šanse gde je trebalo bolje da reagujemo, pogotovo na šansu Terzića, da smo tu postigli gol mislim da bi utakmica išla u skroz drugom smeru, tako da ostaje žal za tim nekim šansama. Dobro smo odradili posao, pre svega pozadi, još jednom kažem ostaje žal, ali nećemo da se predajemo, naravno igramo do kraja i kao što je i rekao šef, nadam se da će proći sve fer i korektno. Ne možemo svaku utakmicu da pobedimo tako očekujemo i nadamo se da i oni neće dobiti svaku. Sigurno je da ćemo se boriti do kraja!", istakao je Nemanja Miletić.

Jedna od konstatacija na konferenciji za medije bila je da je ovom utakmicom šampionat završen iako je ostalo još šest kola do kraja.

„Ne volim da komentarišem, možda bih otišao sad i u nekom drugom smeru, ali neću, samo ću reći da se nadam da će sve proteći fer i korektno i što je i normalno da se nadamo da oni kiksnu i ostaću samo na tome, možda i nedorečen, ali neću da nastavljam dalje", rekao je Miletić.

Partizan u sledećem kolu dočekuje Čukarički, a Zvezda gostuje TSC u Bačkoj Topoli.

 

OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: