Partizan vraća desnog beka koji je igrao Ligu šampiona

Nacionalni sport - Sreda 12.08.2020 - 14:02

U Partizanovoj potrazi za desnim bekom kao prvi pik odavno figurira Nikola Boranijašević, međutim...

Kao alternativno rešenje visoko se kotira Aleksandar Miljković FOTO: FK Partizan Kao alternativno rešenje visoko se kotira Aleksandar Miljković FOTO: FK Partizan
Činjenica da se posao oko angažmana defanzivca Lozane nenadano otegao (novi švajcarski prvoligaš ima pravo na obeštećenje) navodi crno-bele na razmišljanje i o drugim opcijama.
 
Trenutno, kao alternativno rešenje visoko se kotira Aleksandar Miljković, svojevremeno „čovek od poverenja” Aleksandra Stanojevića – u Ligi šampiona 2010. i u večitim derbijima.
 
Veliki plus: Miljković je slobodan igrač, krajem juna okončao je saradnju s jermenskim Alaškertom, posle osvajanja trećeg mesta i izborenog plasmana u kvalifikacije za Ligu Evrope.
 
Rođeni Boranin Humsku je napustio 2013. otisnuvši se u Bragu, nakon Portugalije – igrao je i u Hrvatskoj (Split), Rusiji (Amkar) i Poljskoj (Mjeđ Legnica).
 
Za „vjeki vjekov”: s Partizanom ima četiri titule (2009, 2011, 2012, 2013) i dva kupa (2009, 2011).
 
Nema sumnje, u „Zemunelu” bi se osećao kao domaći (trenirao sa crno-belima i u oktobru 2018), uz stare drugove – Vladimira Stojkovića, Milana Smiljanića, Lazara Markovića...
Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: