Piksi ima DVE ALTERNATIVE

Nacionalni sport - Ponedeljak 26.11.2018 - 11:14

Ko će biti selektor Srbije od Nove godine?

Piksiju ponuđeni Piksiju ponuđeni "maksimalni uslovi" FOTO: YouTube printscreen
Mladen Krstajić je i dalje selektor reprezentacije Srbije, ali je verovatno da je protiv Litvanije u Humskoj po poslednji put vodio nacionalni tim sa klupe zbog svega što se dešavalo u svlačionici i sukoba sa igračima.
 
Navodno FSS i predsednik Slaviša Kokeza tragaju za novim selektorom, a pisali smo vam već informacije koje ima "Danas" o Vladimiru Petroviću Pižonu.
 
Ipak, manje je verovatno da ćemo njega ponovo gledati na klupi reprezentacije Srbije, prvi pik FSS-a jeste Dragan Stojković Piksi kome su ponuđeni "maksimalni uslovi", kako saznaju "Novosti".
 
Dragan Stojković ima neverovatnih 8 miliona evra godišnje u Kini u ekipi Gvangdžu RF, pa po tome FSS ne može ni da priđe Kinezima. Pored toga, Piksi ima ugovor do 2022. godine i možda i nije najrealnija varijanta.
 
Koje su rezervne?
 
Pisali smo vam koja je naša želja, to je Slaviša Jokanović koji se u fudbalskim krugovima spominje kao potencijalni naslednik Krstajića, a još jedna rezervna varijanta koja bi takođe mogla da bude sjajna jeste Veljko Paunović koji ostaje bez posla u Čikagu.
 
Paunović je vodio reprezentaciju Srbije do svetskog trona 2015. godine i sarađivao je sa igračima koji su bili na tom takmičenju na Novom Zelandu poput Živkovića, Milinković-Savića, Veljkovića, Maksimovića, Grujića, Rajkovića koji su bili okosnica reprezentacije. Sarađivao je Veljko i sa Lukom Jovićem koji nije bio na tom prvenstvu zbog povrede.
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: