Piksi: Orlovi će pravo lice pokazati u Rusiji

Nacionalni sport - Sreda 06.06.2018 - 07:42

Poraz od Čilea ne bi trebalo da brine. Prijateljske utakmice služe da pokriju trening i igrači su mislima već na Mundijalu - rekao je Dragan Stojković

"Poraz od Čilea ne bi trebalo da brine" FOTO: YouTube printscreen
Pravo lice "orlovi" će pokazati u Rusiji. Ovo je poruka gosta "Novosti" Dragana Stojkovića Piksija, legendarnog srpskog fudbalera a sada trenera kineskog Gvangdžou RF, koga poraz i slaba partija Srbije protiv Čilea u prijateljskom meču nisu zabrinuli.
 
- Poraz od Čilea ne bi trebalo da brine. Moj stav kao trenera je da te prijateljske utakmice služe da pokriju trening. Igrači su već mislima na Mundijalu, malo se i čuvaju, ne ulaze maksimalno u duele... I da smo pobedili, ne vidim kakvu bismo dobit imali. Naravno, treba da se napravi analiza, kao i posle druge pripremne utakmice sa Bolivijom. Najvažniji je 17. jul i meč sa Kostarikom i ja sam uveren da će se tada videti prava Srbija. "Orlovi", pokažite se u Rusiji - poručio je Piksi, koji je uveren da Krstajićevi momci imaju kvalitet za osminu finala.
 
U razgovoru sa Miloradom Vučelićem, glavnim i odgovornim urednikom, urednicima i novinarima "Novosti", koji će izaći u jednom od narednih brojeva "Novosti", Piksi nam je otkrio šta je pričao sa selektorom Mladenom Krstajićem, šta poručuje "orlovima" pred Rusiju. Prisetio se čarolija protiv Španije, kako ga je Maradona tešio posle eliminacije na SP 1990, zašto bi voleo da jednog dana bude selektor Srbije, a zašto neće biti trener Crvene zvezde...
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: