Piksi zadovoljan: Raduje me igra, ne zanima me Portugal VIDEO

Nacionalni sport - Četvrtak 02.09.2021 - 11:50

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi izneo je utiske posle prijateljskog meča protiv Katara (4:0).

FOTO: Screenshot FOTO: Screenshot
Srbija je slavila ubedljivo protiv Katara u mađarskom Debrecinu i spremna je za predstojeća dva meča u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.
 
Bio je zadovoljan posle pobede.
 
"Rezultat je dobar za Katar, mislim da je mogao još koji gol da se da. Kao što sam rekao, pobeda ili bilo koji rezultat neće promeniti naša razmišljanja u odnosu na ono što se očekuje protiv Luksemburga i Irske. Zadovoljan sam, pre svega, jednim kolektivnim duhom, bilo je dosta lepih akcija, dosta trke i pametne igre, što me raduje. Rezultat, objektivno, ne tako bitan. Idemo dalje", rekao je Stojković.
 
Iako je Vlahović bio najbolji, nije hteo nikoga da izdvaja.
 
"Ne samo on, već su i ostali pokazali tu dozu ozbljnosti. Rekao sam im da ovo nije utakmica sa takmičarskim značajem, ali opet je dosta važna. Šansa da se pokaže ozbiljnost, profesionalsnost i da našim ljudima pokažemo da smo spremni da se borimo, izgaramo, trčimo iz minuta u minut. Golovi su posledica kvaliteta".
 
Pobeda Portugala u nadoknadi ga ne zanima.
 
"Sada sam to čuo i ne zanima me šta se događa tamo. Očigledno je da su imali dosta sreće, ne znam kakva je utakmica bila. Sve u svemu, zanima me samo Srbija", zaključio je Stojković.
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: