Popović preuzima Dinamo?

Sport - Petak 07.12.2012 - 01:33

Dragan Popović, direktor UP Vranje, prema nekim nagoveštajima, biće novi predsednik FK Dinamo. Tako bi klub, posle više od dve godine, nakon ostavke predsednika Nenada Jakšića Pileške dobio novog prvog čoveka.

Popović Popović

 

- Do 15 januara treba da se održi Skupština kluba na kojoj bi bio izabran predsednik kluba i novi UO. 
 
Biće to politička uprava koja će imati za cilj da obezbedi novac putem sponzorstva, jer gradska kasa je prazna i za sport, posebno takmičarski biće sve manje para. 
 
Popović je poznat kao dobar operativac, a i željan je da se ponovo angažuje u fudbalu, jer ga je svojevremeno sa mesta predsednika okružnog fudbalskog saveza smenio Dejan Ivanović Jova – kaže naš izvor blizak Dinamu.
 
Uslov Popovića, prema našem sagovorniku, je da se potpuno marginalizuje uloga direktora Dinama Dejana Ivanovića Jove, a da mu prvi saradanik bude Nebojša Zupančić, a sekretar kluba Bratislav Bata Vučković. 
 
Ostali članovi UO za Popovića nisu bitni, uslov će biti da nisu iskompromitovani i da su na funkcijama, po mogućstvu u javnim preduzećima.
 
- U tom slučaju Goran Nastić bi izgubio mesto generalnog sekretara, ali bi se intezivno tražilo njegovo sportsko uhljebljenje, jer je kao blizak saradnik Dejana Ivanovića Jove, ujedno bio i blizak saradnik Zorana Antića, sadašnjeg gradonačelnika. 
 
Činjenica je da su oni pod zaštitom gradonačelnika, što se uopšte ne sviđa Popoviću i Zupančiću – kaže naš sagovornik.
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: