Porazi Đerea, Danilović i Stojanović u Melburnu

Nacionalni sport - Ponedeljak 01.02.2021 - 13:42

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Melburnu, pošto je prošle noći izgubio od Poljaka Kamila Majhšaka sa 3:6, 4:6

Propustio dva brejka protivniku FOTO: FOTO: EPA/Frensis Malasig Propustio dva brejka protivniku FOTO: FOTO: EPA/Frensis Malasig
Meč Đerea i Majhšaka, 56. i 108. tenisera sveta, na turniru "Grejt Oušn Roud open" trajao je 70 minuta, a Poljaku je bio dovoljan po jedan brejk u oba seta za trijumf.
 
Olga Danilović nije prošla u drugo kolo turnira "Jara Vali klasik" pošto je izgubila od 110. igračice na NJTA listi, Belgijanke Grit Minen sa 4:6, 4:6.
 
Posle pobede u prvom kolu, takmičenje na istom turniru završila je i Nina Stojanović. Trenutno 100. igračica sveta izgubila je od Amerikanke Danijel Kolins sa ubedljivih 2:6, 1:6 posle 65 minuta igre.
Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: