Potrebna spremnost oba kluba za dogovor

Nacionalni sport - Sreda 20.02.2013 - 19:34

Učiniću sve, što je u mojoj moći, da se dijalog dva kluba iz medija premesti na košarkaški teren – rekao je u saopštenju predsednik KSS

 

Prvi čovek serpske košarke na ovaj način je odgovorio na pismo predsednika crveno-belih Nebojše Čovića, koji je u utorak od Đilasa zatražio da ugovori sastanak predstavnika crveno i crno-belig radi smanjivanja tenzija (Čovićevo pismo možete pročitati OVDE).

Saopštenje Dragana Đilasa prenosimo u celosti.

KSS je uvek spreman da organizuje bilo koji sastanak koji bi doprineo smanjenju tenzija među klubovima. Upravo na taj način sam se ponašao i prilikom nemilih dešavanja na finalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu.

Da bi do sastanka došlo potrebno je da postoji iskrena spremnost oba kluba za razgovor. Učiniću sve, što je u mojoj moći, da se dijalog dva kluba iz medija premesti na košarkaški teren, jer je svima jasno da teške reči koje se izgovaraju neće doprineti razvoju srpske košarke.

I ovom prilikom napominjem da KSS nema ingerencije nad domaćom ligom, ali da smo spremni da ih preuzmemo kako bi obezbedili regularnost takmičenja i učinili sve da se scene iz Kragujevca ne ponove.

U skladu sa takvom namerom organizovaćemo sastanak sa predstavnicima Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije tokom naredne nedelje. Očekujemo da na tom sastanku budu prisutni predstavnici svih zainteresovanih klubova - stoji u saopštenju predsednika KSS Dragana Đilasa.

Novosti

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: