Poznati rivali Janka, Ane i Jelene

Nacionalni sport - Četvrtak 21.03.2013 - 08:50

Poljska teniserka Ursula Radvanjska biće protivnica Ani Ivanović u drugom kolu turnira u Indijan Velsu, dok će se Jelena Janković sastati sa Viktorijom Duval.

Radvanjska je u meču prve runde savladala Aniku Bek sa 6:3, 6:1, dok je Amerikanka bila bolja od Andree Hlavačkove sa 7:6, 6:4.

Svog rivala dobio je i Janko Tipsarevića, koji će se u drugom kolu boriti sa Dudijem Selom iz Izraela.

Ursula Radvanjska je mlađa sestra mnogo poznatije Agnješke, trenutno je 33. na WTA listi, a nedavno je u Indijan Velsu stigla do osmine finala pobedivši Aranču Rus, Sloun Stivens i Džejmi Hempton. Ni na jednom Gren slem turniru nije prošla dalje od druge runde.

Za 17-godišnju Viktoriju Duval pobeda nad 66. igračicom sveta Andreom Hlavačkovom bila je tek druga na WTA nivou. Amerikanka je trenutno 376. na WTA listi.

Dudi Sela je trenutno 127. na svetu, a pre četiri godine bio je 29. teniser planete. Ima 27 godina, u karijeri je osvojio 13 čelendžera i igrao je osminu finala Vimbldona 2009. godine. U jedinom međusobnom duelu, 2009. u Čenaju, Tipsarević je slavio sa 7:6, 6:4.

Novak Đoković u drugom kolu će igrati sa Lukašom Rosolom.
 

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: