Predrag Danilović izboden nožem

Nacionalni sport - Subota 18.05.2013 - 10:49

Poznati košarkaš Predrag Danilović teško je povređen sinoć. B92 nezvanično saznaje da je izboden nožem. On je jutros operisan i u stabilnom je stanju.

Predrag Danilović izboden nožem Predrag Danilović izboden nožem

Kako saznajemo iz Urgentnog centra Danilović je u Urgentni centar primljen rano jutros sa povredama stomaka, ruku i glave. Bio je u teškom stanju, ali je jutros operisan i njegovo stanje je sada stabilno.

Beogradski list "Kurir" je objavio da je poznati košarkaš povrede zadobio u restoranu "Kafanica", ali da nije želeo da precizira pod kojim okolnostima. "Blic" navodi da se ranjavanje Danilovića dogodilo ko 2 h ujutro.

O ovom slučaju obaveštena je i policiju koja je došla i obavila razgovor sa povređenim košarkašem. Policija će u toku dana ispitati osoblje i ostale svedoke Danilovićevog povređivanja u ovom poznatom restoranu, navode beogradski listovi.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: