"Priča se da Partizan namešta"

Nacionalni sport - Sreda 08.05.2013 - 18:09

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković rekao je da kruže priče da Partizan namešta utakmice već pet godina, dok niko ne pušta njegov tim.

"Priča se da Partizan namešta"

Ekspresno smanjenje razlike između Partizana i Zvezde sa 11 na dva boda, i približavanje 'večitog' derbija pokrenuli su komentare kako je "naređeno sa vrha da titula ode na Marakanu"

Doskorašnji trener 'crno–belih' Vladimir Vermezović govorio je pre smene da se njegovim igračima preti i da do njih dopiru priče da je titula prodata.

Sa tim se ne slaže iskusni defanzivac Crvene zvezde

"Sve je to smešno. Priča se i da Partizan namešta prvenstva već pet godina, u 'čaršiji' se glasno govori o tome. Nas niko ne pušta. Pogledajte šta je bilo u Jagodini. 'Izginuli' su da nam uzmu bodove. Kad je bilo 2:0, bodrili su se između sebe, drali jedni na druge da se rezultatski vrate u život. Sudija nam nije bio saveznik, već je odmogao u mnogim situacijama", istakao je Petković za 'Žurnal'.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: