Prlainović: Nadam se da će se i Zvezda i Partizan plasirati na F4z

Nacionalni sport - Petak 12.04.2013 - 10:10

Vaterpolista Crvene zvezde i reprezentativac Srbije ističe da su naši klubovi imali sezonu za pamćenje.

Sezona za pamćenje. Naši klubovi briljirali su u evropskim kupovima. Kragujevački Radnički je na impresivan način osvojio Kup Evrope, a Partizan Rajfajzen i Crvena zvezda imaju realne šanse da se plasiraju na Fajnal-for Lige šampiona, 31. maja i 1. juna u Beogradu.

- Rezultati su sjajni - ističe kapiten Crvene zvezde Andrija Prlainović. - Radnički je oduševio, a Partizan i mi smo na dobrom putu da mu se pridružimo. Kandidati smo za završni turnir u Beogradu i nadam se da će makar jednom klubu to poći za rukom. Svi ljubitelji vaterpola uživali su u sjajnim utakmicama ove sezone, a dosta mladih igrača je skrenulo pažnju na sebe. Zaista, svi možemo da budemo ponosni na ono što smo pokazali u bazenu.

Zvezdaši se danima pripremaju za okršaje sa Segedom, 17. aprila i 1. maja, u četvrtfinalu Lige šampiona. Crveno-bele raduje to što je revanš u Beogradu.

- Imamo veliku priliku, i mi igrači, i klub, da izborimo učešće na Fajnal-for u našem gradu. To je veliki izazov za sve nas. Naročito nam je važna prva utakmica u Segedinu, koja može mnogo toga da reši. Već 15 dana se maksimalno spremamo za Mađare i verujem da ćemo biti u željenoj formi - podvlači Prlainović.

Crveno-beli gaje velike ambicije i u šampionatu. Prvi polufinalni meč sa Vojvodinom odigrali su sinoć.

- Želimo da i u domaćem prvenstvu odemo što dalje. Ušli smo u najvažniji deo sezone, odigraćemo najbolje što možemo - optimista je Prlainović.

NE ODLUČUJEMO
Navijači bi želeli da naši najbolji igrači ostanu u zemlji. Na to pitanje ni Prlainović još nema odgovor:

- Šta će biti u bliskoj budućnosti ne odlučujemo mi sami, tako da ćemo videti šta će biti kada se završi sezona.

 

Večernje novosti

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: