Radnički Niš ostao i bez predsednika

Nacionalni sport - Petak 12.04.2013 - 08:25

Superligaša sa "Čaira" posle Zorana Bankovića napustili i drugi potpredsednik Goran Krivačević, a potom i prvi čovek kluba Slavoljub Vlajković.

Ni pet uzastopnih pobeda, ni činjenica da je ekipa Saše Mrkića najuspešnija u drugom delu sezone Jelen Superlige nije donela boljitak nekadašnjem "Realu sa Nišave".

Naprotiv! Svi napuštaju klub!

Igrači su se posle poraza od BSK Borče prošlog vikenda sastali i sročili pismo u kojem su javnost upoznali sa svojim egzistencijalnim problemima. Potpisali su ga svi prvotimci.

Taj čin razočarao je potpredsednika Zorana Bankovića, koji im je i iz svog džepa isplaćivao premije. Istog dana kada je pročitao njihovo saopštenje napustio je klub.

Fudbaleri su potom novim pismom precizirali da nisu mislili na njega u svojoj kritici rukovodstva, ali ga ni to nije zadržalo na renoviranom "Čairu".

U četvrtak su se na isti potez odlučili i potpredsednik Goran Krivačević, a potom i predsednik kluba Slobodan Vlajković.

Kao razlog koji ga je naveo na tu odluku kratko je istakao: "Funkcionisali smo kao tim".

Portal Južne vesti najavio je da će Skupština FK Radničkog biti održana sledeće nedelje. Do tada će igrači na "Čairu" u subotu igrati meč 23. kola Jelen Superlige, protiv Donjeg Srema.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: