RAPSODIJA "delfina", HOBOTNICA Rističević!

Nacionalni sport - Petak 19.07.2019 - 13:09

Vaterpolisti Srbije igraće u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u JUžnoj Koreji. Sjajna igra protiv Grčke u odlučujućem meču za plasman u grupi. FENOMENALNI, NESAVLADIVI Dimitrije Rističević!

Nesavladivi Dimitrije Rističević/Whats App Image Nesavladivi Dimitrije Rističević/Whats App Image
Grčka nikada na zvaničnom takmičenju nije pobedila Srbiju. A to NIJE USPELA ni danas i moraće da sačeka neku novu priliku!
 
Vaterpolo tim Srbije, čiji je UNIQA zvanično osiguranje, odigrao je fenomenalnu utakmicu, a prvi igrač bio je SJAJNI golman Dimitrije Rističević, koji je "spustio roletnu" i bio nesavladiv!
 
Srbija - Grčka 9:3 (3:1, 3:2, 0:0, 3:0) u poslednjem meču u grupi. Ovime se Srbija direktno plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva i čeka rivala (Srbija će u četvrtfinalu igrati u utorak, 23. jula. Protivnik će joj biti pobednik baraža u kojem će se sastati Španija i Japan).
 
Očekivalo se da ovaj meč bude težak, jer su se Grci "našpanovali" za Svetsko prvenstvo, ali podmlađeni srpski tim, bez sedmorice iskusnih vaterpolista, odigrao je zaista fenomenalnu utakmicu.
 
Igrač više je funkcionisao gotovo besprekorno, odbrana još bolje, Dušan Mandić je svojim golovima "povukao" baš kad je trebalo, a epitet igrača utakmice pripada nekadašnjem golmanu Partizana Dimitriju Rističeviću koji je, pa... momak je zaustavio SVE! 
 
Od kraja druge četvrtine, Rističević je "zaključao" gol i u stilu rečenice iz popularne serije "Igra prestola" - "NE DANAS" (#NotToday) pokazao ko je gazda. Hvatao je "žive lopte", blokirao udarce, odbijao napade, zaustavljao je pokušpaje Grka i glavom... Frustrirajuće za grčke vaterpoliste, koji jednostavno više nisu znali šta da rade, čak su i "zicere" promašivali.
 
Odlična predstava tima Dejana Savića i zaslužen plasman u četvrtfinale! Odmorite momci, pa idemo dalje!
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: