Rešenje za Partizanove probleme - uskoro stižu ''novi, kvalitetni igrači''?

Nacionalni sport - Subota 03.11.2018 - 10:52

Da li on već ima neke informacije na tu temu?

Tumba vidi ''svetlo na kraju tunela'' Tumba vidi ''svetlo na kraju tunela''
Fudbaleri Partizana iz kola u kolo sve više zaostaju za Crvenom zvezdom, iako od dolaska trenera Zorana Mirkovića još ne znaju za poraz.
 
Na njihovu žalost, serijom remija došli su u situaciju da posle 14 kola zaostaju čak 13 bodova za vodećom Zvezdom i četiri za drugoplasiranim Radničkim.
 
Navijači su nezadovoljni, traže promene u upravi, što su najžešće iskazali na Banovom brdu protiv Čukaričkog, kada su istakli i nekoliko transparenata.
 
Utisak je da svi u klubu (i oko njega) jedva čekaju zimu, kada će doći do neminovnih kadrovskih promena u ekipi.
 
Situaciju pomno prati i nekadašnji trofejni trener, kasnije i potpredsednik i sportski direktor Ljubiša Tumbaković, koji je već par godina selektor reprezentacije Crne Gore.
 
Znate već da mu je tamo pomoćnik bio upravo Zoran Mirković, sa kojim je veliki prijatelj i sa kojim je i dalje u kontaktu, a povodom najnovijih dešavanja u Partizanu, popularni ''Tumba'' se oglasio u izjavi za ''Kurir'', analizirajući trenunu situaciju.
 
On već vidi ''svetlo na kraju tunela'', a što bi po njegovom mišljenju trebalo da se potvrdi već na zimu. On očekuje da će se Partizan kvalitetno pojačati u naredbom prelaznom roku.
 
''Prva asocijacija je da ekipa nije fizički spremna. Druga stvar je psihološki momenat ekipe, koji je, po mom uverenju, dominantniji. Pre bih rekao da ekipa polako gubi sigurnost.
 
Oni su prvi na ovim prostorima uveli sistem 'katapult', preko kojeg bi lako došli do tog zaključka o nespremnosti.
 
Treba, mislim, povesti računa o psihologiji, a dosta toga će biti rešeno dolaskom novih kvalitetnih igrača u zimskom prelaznom roku.
 
Takođe, imajte na umu da Partizan ne gubi! Protiv Čukaričkog je odigrano jedno uverljivo poluvreme. Postignut je gol ranije, kontrola lopte bila je veoma dobra, prečka i šanse, pa čak i u drugom poluvremenu nije to bilo loše'', izjavio je Tumbaković koji je bio i prisutan na Banovom brdu tokom utakmice između Čukaričkog i Partizana (1:1).
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: