RODžERS kup: Lajović i Đere dobili protivnike u Montrealu

Nacionalni sport - Subota 03.08.2019 - 12:39

Lajović i Đere se nalaze u istom delu kostura i u slučaju da pobede na startu, igraće protiv boljeg iz duela Jan Lenard Štruf - Vilfred Conga, odnosno Džordan Tompson - Džon Izner

Lajović igraće protiv Nikoloza Basilašvilija FOTO: Getty Images Lajović igraće protiv Nikoloza Basilašvilija FOTO: Getty Images
Srpski teniser Dušan Lajović igraće protiv Nikoloza Basilašvilija u prvom kolu Rodžers kupa u Montrealu, dok se Laslo Đere sastaje sa Čileancem Kristijanom Garinom, odlučeno je žrebom.
 
Prvi teniser sveta Novak Đoković ranije je odlučio da propusti kanadski Masters, pa Srbija za sada ima dva sigurna učesnika.
 
Lajović i Đere se nalaze u istom delu kostura i u slučaju da pobede na startu, igraće protiv boljeg iz duela Jan Lenard Štruf - Vilfred Conga, odnosno Džordan Tompson - Džon Izner.
 
Do glavog žreba mogao bi da dođe i Viktor Troicki, ako prođe dva kola kvalifikacija.
 
Masters u Montrealu igra se za nagradni fond od 5.701.945 dolara.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: