Rukometaši pobednički od starta na EP

Nacionalni sport - Sreda 24.10.2018 - 09:09

Izabranici Nenada Peruničića večeras (18.00) u Zrenjaninu dočekuju Belgiju

Moramo dati svoj maksimum protiv Belgijanaca FOTO: Free Images Moramo dati svoj maksimum protiv Belgijanaca FOTO: Free Images
Iz Zrenjanina kreću ka EP od 9. do 26. januara 2020. u Norveškoj, Švedskoj i Austriji. Rukometaši sa novim selektorom Nenadom Peruničićem danas (18.00) u prvom kolu svoje grupe u "Kristalnoj dvorani" dočekuju Belgiju. 
 
"Orlovi" 28. oktobra u Cugu gostuju Švajcarskoj, a u našoj grupi je i Hrvatska. Plasman na šampionat izboriće prve dve selekcije iz svake grupe i četiri najbolje trećeplasirane.
 
 
- Moramo dati svoj maksimum protiv Belgijanaca, koji forsiraju igru bez golmana, sedam na šest. Uvežbali smo odbranu na taj sistem i nadamo se pobedi - kaže Darko Đukić (na slici).
 
Danas u podne u hali "Medison", koja je kraj nove dvorane, biće otkrivena tabla u znak sećanja na prvi meč rukometaša Jugoslavije "pod krovom", 26. januara 1963, kada su savladali Norvešku sa 21:7.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: