Rukometaši: Tuga

Nacionalni sport - Ponedeljak 21.01.2019 - 12:08

Srpski rukometaš Bogdan Radivojević ocenio je "tužnim" rezultat na Svetskom prvenstvu, na kom je reprezentacija zauzela 18. mesto.

Ostaje velika žal FOTO: Free Images Ostaje velika žal FOTO: Free Images
"Tuga. Niko ne može da bude srećan zbog rezultata, daleko od toga. Moramo mnogo stvari da popravimo. Vratićemo se, nadam se što jači", rekao je Radivojević u Kopenhagenu. 
 
Reprezentacija Srbije je poražena od Argentine rezultatom 30:28 u utakmici za 17. mesto na šampionatu sveta u Nemačkoj i Danskoj.
 
"Mislim da smo bili koncentrisani na početku, radili smo ono što smo se dogovorili. Nismo to izneli do kraja. Usledio je pad koncentracije u drugom poluvremenu. Izgubili smo, nažalost. Možemo da izvučemo, ipak, lekciju", kazao je Radivojević. 
 
Njegov saigrač Lazar Kukić rekao je da ostaje velika žal. 
 
"Ostaje velika žal. Mislim da ova ekipa vredi, pokazali smo nešto, ima lepih stvari. Izvući ćemo pouke i spremićemo se za ono što nas čeka", rekao je Kukuć. 
 
Saglasan je sa Radivojevićem vezano za utakmicu protiv Argentine. 
 
"Opet se desio pad za koji smo rekli da ne sme da nam se dogadja. Krenemo gore i spustimo se do dna. Sami smo krivi, niko drugi ne može da bude kriv sem nas", kazao je Kukić.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
gradjanin
21.01.2019. , 12:28
U N.Pazaru se vec pet godina igra najbolji rukomet u drzavi,a nikog od igraca nisu pozvali.Sve su igrali neki petorazredni i nacionalisticki opredeljeni,a samim tim,necim drugim optereceni Velikosrbi.Dok god bude tako,necemo imati ni uspeha,treba pustitti da igraju i neki dobri igraci.Sta fali Bekricu,Ameli,Nadju...Promenite atmosferu u reprezentaciji pa pozovite najbolje sportiste,a ne najbolje nacionaliste.