Rusi tvrde: Bane Ivanović stiže u Zvezdu na leto!

Nacionalni sport - Petak 20.12.2019 - 12:15

Bivši kapiten Srbije Branislav Ivanović na leto napustiće Zenit kako bi karijeru završio u Crvenoj zvezdi, prenosi ruska agencija "RIA Novosti".

Bane završava karijeru u Zvezdi? FOTO: Reuters Bane završava karijeru u Zvezdi? FOTO: Reuters
Kako se navodi, Zenit će do juna pokušati da se reši velikog broja stranaca, a Ivanović je u grupi igrača kojima neće biti ponuđen novi ugovor.
 
Zato bi 36-godišnji defanzivac mogao da završi karijeru u timu velikog prijatelja Dejana Stankovića, novog trenera Crvene zvezde, i bivšeg bliskog saigrača u reprezentaciji od koga je nasledio kapitensku traku.
 
Upravo je Ivanović nadmašio rekord Stankovića po broju utakmica za "Orlove" (105/103).
 
Isto tako poznato je da bivši as Čelsija gaji dobar odnos i sa generalnim direktorom FK Crvena zvezda Zvezdanom Terzićem, još iz vremena kada su zajedno bili u OFK Beogradu.
 
Osim toga, Zvezdu i Zenit spaja i zajednički glavni sponzor, kompanija "Gaspromnjeft", s kojom su crveno-beli nedavno produžili saradnju na još dve godine".
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: