"Sa nestrpljenjenjem iščekujemo večiti derbi"

Nacionalni sport - Sreda 24.04.2019 - 12:50

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić pred 160. večiti derbi izjavio je da će učiniti sve da njegov tim ostvari pobedu.

Crvena zvezda će dočekati večitog rivala Crvena zvezda će dočekati večitog rivala
U četvrtak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", Crvena zvezda će dočekati večitog rivala, beogradski Partizan u 33. kolu fudbalske Superlige Srbije.
 
"Sa nestrpljenjem iščekujemo derbi. Utakmica je značajna jer nam je Radnički prišao na četiri boda pa nam je još bitnije da ostvarimo pobedu, a susreti sa večitim rivalom su sami po sebi posebni. Očekujem da pokažemo zašto smo najbolja ekipa u Srbiji", poručio je Ivanić.
 
Crvena zvezda više nije neporažena, pošto ih je ekipa Čukaričkog savladala na Banovom Brdu sa 3:2 u izvandrednoj utakmici i tako ostala u trci za treće mesto u Superligi.
 
"Probudio nas je taj poraz, mogu da kažem da je došao u pravom trenutku. Malo smo se opustili što ne bismo smeli da dozvolimo sebi. Naučili smo lekcije i ne treba da se vraćamo na taj susret. Iskustvo smo stekli i iz prethodnih derbija, analizirali smo više puta prošlo gostovanje Partizana. Bio je to tvrd meč, ne baš lep za publiku. Siguran sam da ćemo ovaj derbi odigrati bolje, da ćemo nametnuti svoj ritam i ostvariti željeni cilj", rekao je Ivanić.
 
U prethodna dva "večita derbija" nije bilo pobednika, a oba su završena identičnim rezultatom, 1:1.
 
"Pobeda bi predstavljala značajan korak ka odbrani titule, ali ni u tom slučaju prvenstvo ne bi bilo gotovo. Svesni smo kolika je želja zvezdaša da ovu prvenstvenu trku ukrasimo slavljem u derbiju, a sve što mogu da kažem jeste da i mi, kao i oni, željno iščekujemo ovaj susret i najviše želimo pobedu", naveo je Ivanić.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: