Šaćiri: Bolje je što nisam igrao protiv Crvene zvezde

Nacionalni sport - Utorak 13.11.2018 - 10:52

Fudbaler Đerdan Šaćiri priznao je da je prava odluka da izostane sa meča protiv Crvene zvezde u Beogradu u Ligi šampiona.

„U Beogradu je vruća atmosfera „U Beogradu je vruća atmosfera" FOTO: Getty Images
Menadžer „crvenih” Jirgen Klop nije vodio Šaćirija, u ovom trenutku možda i igrača Liverpula u najboljoj formi, kako bi izbegao političke konotacije nakon poteza na Mundijalu kada je gol Srbiji slavio sklapanjem „albanskog orla, prenosi Tanjug.
 
„U Beogradu je vruća atmosfera. Bilo je bolje da ostanem u Engleskoj i svi da se skoncentrišu na fudbal”, rekao je Šaćiri, a prenosi Skaj Sport.
 
Samo četiri dana posle poraza od Zvezde (2:0) Šaćiri je bio strelac protiv Fulama (2:0) Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića.
 
„Bio sam odmoran, trenirao sam u Liverpulu, ali to ništa nije promenilo. Hteo sam protiv Fulama da odigram dobro i tako je bilo. Odluka menadžera je ko će da igra protiv određenih timova”, kaže fudbaler rođen u Gnjilanu.
Politika, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: