Šaćiri neće doći u Beograd, strah od ‘ključanja Marakane’?!

Nacionalni sport - Ponedeljak 05.11.2018 - 11:30

Kako prenose renomirani mediji iz Engleske, švajcarski fudbaler Džerdan Šaćiri ipak neće doputovati na meč 4. kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Klop želi da pažnja ostane na fudbalu FOTO: Getty Images Klop želi da pažnja ostane na fudbalu FOTO: Getty Images
Ako je verovati onome što pišu ugledni mediji u Engleskoj, ‘Liverpul Eho’ i britanski ‘Telegraf’, Džerdan Šaćiri će ostati u Liverpulu i neće igrati protiv Zvezde na stadionu ‘Rajko Mitić’.
 
Očekuje se da Jirgen Klop objavi konačan spisak putnika za prestonicu Srbije, ali da još uvek nije prelomio kada je reč o reprezentativcu Švajcarske rođenom u Srbiji.
 
Razlog je netrepeljivost koju srpski navijači osećaju prema Šaćiriju, zbog njegovih provokacija uoči Mondijala u Rusiji, ali i na samom meču Švajcarska – Srbija.
 
Upravo nemački stručnjak strahuje od ‘ključanja Marakane’ i ne želi da izazove buru nezadovoljstva od strane 50.000 Delija, a njegovim izostankom sve bi bilo drugačije.
 
Zapravo, Klop želi da pažnja ostane na fudbalu, te da se ne ponove vređanja Šaćirija od pre dve nedelje na ‘Enfildu’, samo sada u mnogo većoj razmeri.
 
U prvoj utakmici na ‘Enfildu’ bilo je 4:0 za ‘redse’, a njihov revanš igraće se u utorak od 18:55h.
Hot sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: