Salihamidžić: Zvezda je bila opasna, iako je izgubila sa 3:0

Nacionalni sport - Četvrtak 19.09.2019 - 14:05

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Minhenu od Bajerna sa 3:0, a direktor "Bavaraca" pohvalio je beogradski tim.

"Zvezda je kvalitetan tim" FOTO: Getty Images
"Mislim da je zvezda bila opasna, imala je dobre akcije iako je izgubila 1:0, kvalitetan su tim, ali da bi se prošlo dalje mora se pobediti", rekao je Salihamidžić.
 
Salihamidžić je prokomentarisao i atmosferu na Alijanc Areni koju su napravili gostujući navijači, kao i najboljeg fudbalera Crvene zvezde.
 
"Navijači su napravili dobru atmosferu, kao i uvek, oni su uvek uz ekipu Crvene zvezde, interesantno je radujem se meču na Marakani, znam kakva je tamo atmosfera, 1991. godine sam bio na utakmici sa reprezentacijom Jugoslavije, pa sam mogao da osetim tu atmosferu. Marko Marin je sjajan momak, odlično igra i mislim da je on ključni igrač Zvezde"
 
Upitan za koga je navijao 1991. godine, Salihamidžić je bio iskren.
 
"Za Zvezdu, naravno...Kad budemo dolazili na revanš biće to veoma interesantno, mislim da je ekipa pokazala da može da odigra dobro, da je imala dobre šanse kako sam i rekao" , završio je direktor Bajerna iz Minhena.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: