Santa Klara bez pola tima; Ramos: Nadu protiv Partizana nam niko ne može oduzeti!

Nacionalni sport - Četvrtak 19.08.2021 - 13:37

Veike probleme ima trener Santa Klare Danijel Ramos pred meč sa Partizanom. Ali i pored toga što ima poteškoća sa rotacijom igrača, portugalski tim neće izaći na teren sa belom zastavicom.

FOTO: EPA FOTO: EPA
Zbog problema sa virusom korona i povredama, Ramos će moći za večerašnji meč da računa verovatno na samo 11 fudbalera.
 
–Za rivala kakav je Partizan - malo. Ali, za nadu koju Portugalci gaje – više nego dovoljno.
 
– Partizanov kvalitet nas ne lišava legitimne mogućnosti da se borimo za plasman u grupnu fazu. Verujemo da Santa Klara može da se suoči sa jakim rivalom poput Partizana, da mu se suprotstavi - rekao je trener Santa Klare.
 
Napominje Ramos da je Partizan u prednosti pošto za vikend nije igrao meč u prvenstvu, za razliku od Santa Klare, i da znatno odmorniji stiže na Azorska ostrva.
 
– Partizan utakmicu dočekuje svež jer je odložio prvenstvenu utakmicu, što nama nije dozvoljeno. Nismo u tom pogledu u istim pozicijama, jasno nam je, ali mi sa svojim adutima dočekujemo duel.
 
Postoji mogućnost da pred sam meč Santa Klara dobije pomoć još nekog igrača koji bi u slučaju negativnog testa, koji će biti obavljen malo pred duel, mogao da se nađe u protokolu.
 
– Čekamo rezultate testova. Imamo 14 fudbalera plus golmana, to je ono što znam da trenutno imam. Takođe znam da mogu imati više od 19 časova.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: