Saopštenje: ko ruši Partizan?

Nacionalni sport - Sreda 20.02.2013 - 15:13

Fudbalski klub Partizan saopštio je da će na skupštini u ponedeljak biti reči o radu crno-belih u proteklom periodu, kao i poslovanju šampiona Srbije.

U saopštenju se navodi i da bivši radnici kluba pokušavaju da devalviraju postignute rezultate.

Saopštenje prenosimo bez izmena:
 
„Poštovani navijači Partizana i ljubitelji sporta, 
 
Redovna Skupština FK Partizan održaće se u ponedeljak 25. februara 2013. godine u Sportskom centru Partizan Teleoptik, sa početkom od 16h. 
 
Na sednici Skupštine kluba, razmatraće se pitanja iz okvira redovnog poslovanja, podneće se izveštaji o radu, sve u skladu sa Statutom kluba. Svi članovi Skupštine će biti u mogućnosti da iznesu svoja mišljenja u vezi sa radom kluba u prethodnoj godini, kao i da javno upute svoje predloge i kritike. 
 
U poslednjih godinu dana nekoliko bivših radnika kluba neprestano pokušava da proturi u javnost razne laži i neistine o radu kluba, sa ciljem da se poremeti pozitivna atmosfera koja vlada u Partizanu i da se devalviraju do sada ostvareni rezultati. Čineći to oni žele da pomognu sportskim rivalima da Partizan skinu sa trona, što im je i osnovni cilj. 
 
Iako se radi o pojedincima bez bilo kakve podrške u strukturama kluba i bez intelektualnog i moralnog kredibiliteta, dnevni list Kurir je ipak naseo lažima i objavio 20. februara 2013. godine neistinite i besmislene informacije o navodnoj kupovini klupskih odela od kompanije Zekstra za iznos od 500.000,- €. Sve što je objavljeno u dnevnom listu Kurir o toj temi je notorna laž od prve do poslednje reči i ne zaslužuje komentar. 
 
FK Partizan želi da sarađuje sa svim sredstvima javnog informisanja, pa i sa pomenutim listom, ali ne može i neće prihvatiti i dozvoliti bilo kakvo zlonamerno plasiranje laži, bez ikakve prethodne provere i dokaza. Takođe ne može se dozvoliti i podržati uređivačka politika nekog lista čiji je cilj remećenje i rušenje ugleda institucije kao što je FK Partizan. 
 
O eventualnim merama koje će se preduzeti protiv dnevnog lista Kurir, odlučiće nadležni organi kluba, a javnost će biti blagovremeno obaveštena.“
B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: