Šefik rešio Kup golom sa gola!

Nacionalni sport - Ponedeljak 27.01.2014 - 07:38

Vaterpolisti Crvena zvezde odbranili su titulu u Kupu pobedom nad Radničkim 12:11, pogotkom Denisa Šefika od gola do gola u poslednjoj sekundi!

Vaterpolisti Crvene zvezde Vaterpolisti Crvene zvezde

Zvezda je ispustila prednost od tri gola razlike u poslednjih pet minuta, Radnički imao 15 sekundi da dobije meč na Tašmajdanu, ali je onda Šefik neverovatnim golom šokirao sve.

Golman Zvezde je u sposlednjoj sekundi u očaju šutirao sa svog gola, lopta je dva puta odskočila i preletela zbunjenog Zdravka Radića, te završila ispod prečke.

Usporeni snimak je pokazao da je u trenutku šuta isteklo vreme, ali su sudije priznale pogodak.

Da li će biti naknadne promene ishoda meča znaćemo verovatno već u ponedeljak, do tada Zvezda je osvajač Kupa Srbije za sezonu 2013/2014.

Najefikasniji u ekipi Zvezde bili su Andrija Prlainović, Boris Vapenski i Viktor Rašović sa po dva gola. U ekipi Radničkoj istakli su se Filip Filipović i Đorđe Filipović sa po tri gola, dok je dva postigao Dušan Marković.

Zvezda je pred oko 3.000 gledalaca na Tašu osvojila drugi trofej u sezoni, a peti uzastopni.

Na otvaranju sezone crveno-beli su u Superkupu Evrope takođe biti bolji od Radničkog.

 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: