Simonović: Uvertira za ’fajnal for’

Nacionalni sport - Petak 12.04.2013 - 16:48

Košarkaši Crvene zvezde posle drame u završnici treću put ove sezone savladala je Radnički, a jedan od najzaslužnijih bio je Marko Simonović.

Simonović: Uvertira za ’fajnal for’ Simonović: Uvertira za ’fajnal for’

’Crveno-beli’ su u četvrtom kolu Superlige slavili sa 82:81, a Simonović je postigao 22 poena i imao indeks korisnosti 31.

„Bila je to teška utakmica. Igrali smo bez Demarkusa Nelsona, što je za nas veliki hendikep, ali smo, ipak, uspeli da zbijemo redove i na kraju zasluženo pobedili“, istakao je Simonović.

Simonović je tokom cele utakmice vodio žestoke duele sa Terikom Vajtom.

„Sve u bilo u granicama fer i korektne igre, malo su proradile emocije i kod njega i kod mene. Ušli smo u neku raspravu, u jednom momentu i verbalne prozivke. Na kraju, posle meča, zagrlili smo se i pozdravili, a Teriko mi je rekao: vidimo se ponovo za dve nedelje. Vidim da su svi to primetili. Vajt je stvarno sjajan igrač“, naglasio je Simonović.

Radnicki će opet biti na repertoaru Zvezde, ali u polufinalu ’fajnal fora’ ABA lige u Laktašima.

„Pred nama je odlučujući duel u Laktašima, ulog je Evroliga, ovo je bila samo neka vrsta uvertire. Koliko god se poznavali, biće to posebna utakmica. Ishod će zavisiti od nekog raspoloženog pojedinaca, mozda jednog šuta, a želje i borbenosti sigurno neće manjkati“, zaključio je Simonović.

U narednom kolu Superlige, Crvena zvezda u nedelju od 17 časova gostuje Mega Vizuri u Kruševcu.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: