Sledi Partizanov "najbitniji duel u Evrokupu"

Nacionalni sport - Ponedeljak 14.12.2020 - 13:21

Sašo Filipovski istakao sledeću utakmicu.

Crno-beli gostuju Burgu u okviru Evrokupa Crno-beli gostuju Burgu u okviru Evrokupa
Crno-beli gostuju Burgu u okviru Evrokupa, biće to pravi test za crno-bele koji su nakon odličnog početka sa Filipovskim u stagnaciji, ali očekuje se novo podizanje forme.
 
Da li je utakmica protiv Burga pravo vreme za to?
 
"Ovo je do sada najbitniji duel u Evrokupu. Znamo da je važna utakmica i daćemo sve od sebe. Potrošili smo mnogo energije na prošloj utakmici u ABA ligi protiv Mege i pre svega se nadam da ćemo imati dobro putovanje, jer je put jako težak. Burg ima odličnog trenera koji više godina radi tamo, igrači se dobro poznaju i znaju da se izvuku iz situacije koje su naizgled problematične. Dobra su ekipa i za mene nisu iznenađenje", rekao je Filipovski.
 
Svoje viđenje utakmice imao je i Rašon Tomas.
 
"Iako smo se već plasirali u narednu fazu takmičenja, želimo da osiguramo što bolju poziciju na tabeli. Idemo na gostovanje u Francusku sa željom i namerom da pobedimo", poručio je Tomas.
 
Crno-beli su uspeli da se plasiraju u Top 16, sledi borba za što bolju poziciju.
 
Utakmica  je u utorak od 20:45.
sportske.net, OKRadio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: