Srpski derbi ABA lige – tačno u podne

Nacionalni sport - Nedelja 25.10.2020 - 13:29

Košarkaši Crvene zvezde nakon veelike pobede nad CSKA ulaze u još gušći ritam utakmica koji ih očekuje tokom novembra.

Pre toga, sledi duel sa ekipom Megom FOTO: KK Crvena zvezda Pre toga, sledi duel sa ekipom Megom FOTO: KK Crvena zvezda
Pre toga, i gostovanja Himkiju sledeće nedelje, sledi duel sa ekipom Megom, jednu od neporaženih ekipa u dosadašnjem toku ABA lige.
 
Meč, koji jedan od derbija 4.kola regionalnog takmičenja, igra se u nedelju od 12 časova u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.
 
Trener crveno-belih Saša Obradović kaže da se njegova ekipa mnogo potrošila u meču sa "armejcima" u Evroligi.
 
"Neugodna utakmica i protivnik sa puno talenata u timu, koji su sigurno budućnost naše i svetske košarke. Ima ih dosta koji imaju kvalitet, ali u prvom planu su Petrušev i Simonović koji su glavne poluge ambicioznog tima koji uvek igra prepoznatjivo, agresivno, sa puno trčanja. Međutim, na prvom mestu gledamo samo sebe. Ovu utakmicu moramo da shvatimo, i da joj pristupimo vrlo ozbiljno. Nikada nije lako posle velike pobede, igrači znaju da se opuste, i potrošnja je bila velika protiv CSKA, ali želimo da odigramo dobru utakmicu i održimo kontinuitet dobrih rezultata i igara koji imamo u poslednje vreme", rekao je Obradović.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: