Stanković debituje u Evropi, Zvezdin novi početak, ovo je tim?

Nacionalni sport - Utorak 18.08.2020 - 14:35

Šampion Srbije će u slučaju prolaska u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona gostovati Dinamu iz Tbilisija ili Tirani.

Zvezdu očekuje prvi evropski izazov FOTO: YouTube Zvezdu očekuje prvi evropski izazov FOTO: YouTube
Crvenu zvezdu večeras od 21 sat očekuje prvi evropski izazov protiv rivala veoma simboličnog naziva - Evropa.
 
Ekipa iz Gibraltara predstavlja egzotiku kada su u pitanju evropski fudbalski tokovi, ali to mora biti poziv na oprez jer jedan meč u eliminacionim fazama bilo kog takmičenja može doneti, ali i odneti mnogo.
 
"Crveno-beli" su apsolutni favoriti na Marakani, ekipa Dejana Stankovića izgleda dosta bolje u novoj sezoni i pored određenih problema na prethodnom meču sa Spartakom, pa navijači sa nestrpljenjem očekuju novu ubedljivu pobedu.
 
Trener Zvezde je donekle i otkrio određene dileme što se tiče prvih 11, napad će predvoditi El Fardu Ben, dok se usled činjenice da ne mora da vodi računa o "bonusima" nazire najjači sastav srpskog šampiona.
 
Ispred Borjana će na teren istrčati najverovatnije "četvorka" u sastavu Gobeljić, Degenek, Pankov i Rodić, "osiguranje" na sredini terena činiće Petrović i Nikolić ispred kojih bi trebalo da deluje sjajni trio Katai - Ivanić - Spiridonović.
 
Stanković je u napadu najavio Bena kojem će se priključivati i saigrači iz ofanzivnog dela sredine terena u svakom trenutku.
 
Utakmicu će direktno prenositi RTS 1 i Arena sport 2.
 
Mogući sastav Crvene zvezde:
 
Borjan - Gobeljić, Degenek, Pankov, Rodić - Petrović, Nikolić, Spiridonović, Ivanić, Katai - Ben.
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: