Stanković pričao o Baloteliju i potvrdio dolazak pojačanja iz Italije

Nacionalni sport - Četvrtak 26.12.2019 - 14:12

Stručnjak na klupi crveno-belih pričao o novim pojačanjima, a posebno se osvrnuo na glasine o dolasku Italijanskog reprezentativca

Govorilo se o Baloteliju u Zvezdi FOTO: YouTube Govorilo se o Baloteliju u Zvezdi FOTO: YouTube
Novi trener Crvene Zvezde Dejan Stanković najavio je jutros pojačanje koje treba da dođe na klupu crveno-belih.
 
Proslavljeni as je demantovao da ima ikakve šanse za transfer italijanskog reprezentativca Marija Balotelija, ali je potvrdio dolazak drugog Italijana, kondicionog trenera Federika Panonćinija.
 
- Super je što se piše o tome, ali odmah da kažem, nema ništa od toga. Govorilo se o Baloteliju u Zvezdi, ali to se neće desiti. A što se tiče stručnog dela, Federiko Panonćini, tu je druga priča. S njim sam sarađivao 2012. godine u Interu kad je Stramaćoni bio trener, imao sam prilike da radim s njim i u Udinama. On je obišao svet, iskusan stručnjak. Dolazi danas u 12 na završne pregovore, da vidimo detalje oko njegovog ugovora - potvrdio je Stanković.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: