Stanojević: Titula preča od svega

Nacionalni sport - Utorak 08.02.2022 - 11:23

Trener Partizana tvrdi da su on i fudbaleri crno-belih zbog osvajanja Superlige odbili ponude iz inostranstva.

FOTO: Screenshot FOTO: Screenshot
Partizan četiri godine gleda Crvenoj zvezdi u leđa u srpskom fudbalu i zato Aleksandar Stanojević kaže da je jaka želja za njenim vraćanjem u Humsku.
 
„Ništa me u životu ne interesuje osim titule. Da znam da ću igrati finale Lige konferencije ili da ću uzeti Kup Srbije, ne interesuje me uopšte. Titula je nešto za šta svi ovde živimo, svi dišemo za to i sva bismo dali za nju“.aravno da želimo dobar rezultat u Evropi, znate šta znači finansijski, pa i meni kao treneru, plasman u natrednu fazu. Samim tim dobijam i lično bolju karakteristiku u Evropi, ali ne interesuje me to“.
 
Osvajač dva prvenstva i jednog Kupa, u prvom mandatu na Topčiderskom brdu, u tu svrhu je čak i produžio ugovor ove zime.
 
„Ne znam da li je moj potpis povukao igrače, ali znam da postoji neviđena energija među igračima da ostanu do kraja u borbi za titulu. Ugovor sam produžio iako nisam ni razmišljao da idem. Jednostavno, uneo se u nekom trenutku nemir i pitanje oko mene, te sam hteo da stavim tačku na tu priču. Inače, nisam ni morao da potpisujem. Ni u jednom trenutku nisam pomislio da ću napustiti klub“.
 
Stanojević za sebe da je imao ponude iz ionostranstva pre novog parafiranja saradnje sa klubom, kog je svojevremeno uveo u Ligu šampiona. Ali, da su ih imali i pojedini prvotimci.
 
„Imali smo izvanredne ponude za tri igrača. Ne govorim o Milovanoviću, već o Jojiću, Zdjelaru i Markoviću. Odbili su ponude iako su imali mnogo bolje finansijske uslove nego ovde, trostruko veću zaradu u ozbiljnim ligama. Rekli su da žele da ostanu do juna, završe započeti posao i ja sam oduševljen tom činjenicom. Ostale ponude koje ne mogu da se odbiju klub će naravno prihvatiti, ali to je do Ilieva, Vazure i predsednika Vučelića. Zvali su i Vujačića…“, otkriva trener sa iskustvom rada u Kini, Izraelu i Grčkoj.
 
Partizan u drugi deo Superlige ulazi sa pet bodova zalihe u odnosu na aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu, a prvu utakmicu igraće ovog vikenda, sa Radničkim u Nišu.
Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: