Stojković: Nagađalo se koliko ćemo golovima da primimo

Nacionalni sport - Sreda 19.09.2018 - 10:31

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković rekao je da je zadovoljan bodom protiv Napolija, iako je njegova ekipa imala šanse i da dâ gol italijanskom klubu u LŠ.

Stojković: Zadovoljni smo bodom FOTO: Printscreen Stojković: Zadovoljni smo bodom FOTO: Printscreen
"Uvek mi je bitno da ne primimo gol, naročito u ovakvoj utakmici jer se mnogo nagađalo o tome da li će nam Napoli dati pet ili šest golova.
 
Možda je preslikana utakmica kao protiv BATE Borisova prošle sezone. Imali smo šanse koje smo mogli da pretvorimo u gol, ali zadovoljni smo bodom", kazao je Stojković novinarima. 
 
Zvezda je grupnu fazu Lige šampiona počela remijem bez golova protiv Napolija na stadionu "Rajko Mitić". 
 
Stojković je kazao i da ta utakmica predstavlja veliko iskustvo za crveno-bele. 
 
"Prvih 15 minuta smo igrali u meč kao da su oni s druge planete, ali kao što je trener rekao, igramo 11 na 11 i svi smo igrali bolje kada smo spustili loptu. Nisu nas oni zbunili, koliko smo mi to sami uradili, ali posle ovog iskustva sigurno nećemo ponoviti ovako loš početak utakmice", kazao je Stojković. 
 
Kada je reč o atmosferi na stadionu, rekao je da će se o njoj govoriti danima. 
 
"Sigurno da je osećaj fenomenalan, svi živimo za ovo. Srećni smo zbog punog stadiona, sjajne atmosfere, siguran sam da će se o ovome dosta pisati narednih dana", rekao je Stojković. 
 
Crvena zvezda će narednu utakmicu u Ligi šampiona igrati 3. oktobra, kada će gostovati Pari Sen Žermenu.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: