Stojković tek za revanš kupa? Bez straha za Mondijal

Nacionalni sport - Utorak 24.04.2018 - 08:02

Golman crno-belih i reprezentacije Srbije ima rupturu natkolenice

Lekari ne znaju kada bi Stojke mogao da se vrati na teren FOTO: Reuters Lekari ne znaju kada bi Stojke mogao da se vrati na teren FOTO: Reuters
Vladimir Stojković, Partizanov i srpski broj 1, po prvim procenama odsustvovaće s terena sigurno dve sedmice!
 
Reprezentativni čuvar mreže povredio se u 62. minutu utakmice Parnog valjka s Čukaričkim: slučajno je na njega natrčao saigrač Marko Jevtović i želeći da otkloni opasnost ispred svog gola nenamerno ga udario u butni mišić.
 
„Veliki Vladimir” juče je bio na pregledu magnetnom rezonancom i...
 
- Stojković ima oštećenje mišića natkolenice: parcijalna ruptura (m. vastus lateralis) osam milimetara sa hematomom 3h4h3 i serohematomom, gradus 2 – stručno je objasnio dr Ilija Rosić, zadužen za zdravlje crno-belih, uzdržavši se od prognoze tačnog povratka na teren.
 
Slični primeri uče da je pred sjajnim golmanom dvonedeljna pauza, dakle – medicinski tim učiniće sve da ga osposobi da bude na raspolaganju treneru Miroslavu Đukiću za revanš polufinala kupa, 9. maja protiv Čukaričkog u Humskoj.
 
Dobro u lošem: povreda neće ugroziti Stojkovićevo učešće na Mondijalu u Rusiji. Orlovi pripreme za svetsku smotru počinju 28. maja, srpski broj 1 biće do tada uveliko spreman.
Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: