Subotica pod upitnikom, ostali sigurno igraju

Nacionalni sport - Sreda 27.02.2013 - 11:35

Preostalih šest utakmica sigurno se igra.

Nema mira za rukovodstvo Superlige, koje bi posle jučerašnjeg otkazivanja utakmice između BSK-a i Partizana danas moglo da se susretne sa novim problemima. Pre svega u Subotici gde bi snage trebalo da odmere Spartak i Sloboda.

“Stanje je dobro. Na vezi smo sa svim klubovima i u principu bi sve utakmice trebalo da se igraju. Malu rezervu imamo samo prema Subotici, jer je tamo teren dosta nakvašen“, rekao je za MOZZART Sport Branislav Delić, komesar za takmičenje Superlige.

Međutim, MOZZART Sportu su u Spartaku nezvanično rekli da je teren u prilično lošem stanju, da voda jednostavno izbija pod nogama, a da su peterci potpuno poplavljeni.

Takođe, u Subotici smatraju da bi odigravanje utakmice upropastilo teren za nastavak sezone, pa nam ostaje samo da sačekamo da glavni sudija Danilo Grujić iz Niša donese konačnu odluku.

 

Mozzart Sport

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: