Suerliga Srbije: Čukarički slavio, meč obeležili preokreti, rasizam i crveni karton!

Nacionalni sport - Subota 17.07.2021 - 01:22

Fudbaleri Čukaričkog savladali su ekipu Voždovca nakon preokreta sa 2:1 u uvodnom meču nove sezone Superlige Srbije.

Rasistički ispad na tribinama FOTO: Printskrin/Jutjub/Arena sport Rasistički ispad na tribinama FOTO: Printskrin/Jutjub/Arena sport
Meč je pored preokreta, obeležio i evrogol fudbalera gostiju, kao i rasistički ispad domaćih navijača, zbog kojeg je meč na kratko prekinut.
 
Čukarički je na Banovom brdu nakon preokreta savladao Voždovac sa 2:1. Gosti su u devetom minutu već dobili crveni karton, kada je isključen Stanisavljević.
 
Ipak, šest minuta kasnije, "Zmajevi" evrogolom Milojevića dolaze u vođstvo. Pred kraj prvog poluvremena, utakmica je prekinuta na kratko, a kao razlog je naveden rasizam.
 
Naime, glavni sudija meča Marković je zbog uvreda upućenih igraču Čukaričkog Kempbelu, prekinuo meč i zatražio od spikera da opomene navijače. Utakmica je nastavljena, Čukarički je izjednačio u 43. minutu preko Jovanovića, a pomenuti Kembel bio je izmenjen na poluvremenu. 
 
Do kraja meča viđen je još jedan gol, ponovo u mreži Voždovca. Jovanović je u 70. minutu postigao drugi gol i tako doneo preokret i pobedu domaćinu.
 
 
Superliga Srbije, 1.kolo:
 
Petak:
 
Čukarički - Voždovac 2:1
 
Crvena zvezda - Vojvodina 20.00
 
 
Subota:
 
TSC - Novi Pazar 18.55
 
Proleter - Partizan 21.00
 
 
Nedelja:
 
Spartak - Radnički Niš 18.55
 
Mladost - Radnički 1923 21.00
 
 
Ponedeljak:
 
Radnik - Metalac 18.55
 
Napredak - Kolubara 21.00
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: