Tek što je počela, ABA liga u problemu, nekoliko utakmica već odloženo

Nacionalni sport - Četvrtak 08.10.2020 - 12:13

Tek što je počela, ABA liga se več suočava sa ogromnim problemima.

Mnoštvo problema zadesilo je regionalno takmičenje u košarci Mnoštvo problema zadesilo je regionalno takmičenje u košarci
Mnoštvo problema zadesilo je regionalno takmičenje u košarci, najpre blokada računa, zatim se igrač Cedevite Olimpije zarazio korona virusom, a potom i karantin, u kojem se nalaze i košarkaši Krke.
 
S obzirom da su pomenute ekipe u karantinu, logično je ova dva tima neće moći da odigraju svoje mečeve u drugom kolu ABA lige, tako da su njihove utakmice odložene.
 
Utakmnica između Krke i Igokee trebala je da se odigra 21. oktobra, a Primorska i Olimpija trebalo je da se sastanu 22. oktobra.
 
Dakle, pored svih peripetija ipak ćemo gledati košarku na Jadranu za vikend, ali neće biti celog kola. Pored problema sa koronom, ABA liga ima problem i sa finansijama, blokiran joj je račun i pravo je pitanje kako će se stvari dalje odvijati jer ABA liga pokriva mnoge troškove, a to sada ne može da uradi jer joj je račun u blokadi.
Hotsport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: