Terzić: Nećemo da nam poklone titulu

Nacionalni sport - Utorak 17.03.2020 - 11:50

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ne želi da se titula dodeli crveno-belima, ako se prvenstvo prekine zbog koronavirusa.

"Biće dovoljno vremena da se odigraju sve utakmice do kraja" FOTO: YouTube screenshot
Kada bi se liga prekinula, najverovatnije bi se trenutni poredak uzeo kao konačan.
 
Španski "AS" pisao je nedavno da bi u Evropi mogao da bude iskorišćen model iz 1999. godine, kada je tada prvoplasiranom Partizanu dodeljena titula usled prekida prvenstva zbog NATO bombardovanja.
 
"Nećemo uopšte da razmišljamo o tome da nam bude dodeljena titula. Čak i da se desi prekid prvenstva, nastaviće se u nekom trenutku. Za četiri, šest nedelja, kad god, kad prođe epidemija, kad se sve smiri i vrati u normalnu. Biće i tad dovoljno vremena da se odigraju sve utakmice do kraja. Skoro je izvesno da će Evropsko prvenstvo biti odloženo, a to znači da ćemo imati ceo jun. Ne želimo da nam bilo ko poklanja titulu. Do kraja juna ćemo regularno završiti prvenstvo", rekao je Terzić u intervjuu za "Informer".
 
Posle 26 odigranih kola, Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu sa 11 bodova više od drugoplasiranog Partizana.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: