Trajković: Došao sam u najveći klub

Nacionalni sport - Subota 11.01.2014 - 09:53

Partizan je doveo i četvrto pojačanje za nastavak sezone, treće iz Vojvodine, odbrambeni red pojačao je štoper Branislav Trajković.

Branislav Trajković Branislav Trajković

Trajković je potpisao troipogodišnji ugovor i priključio se Nikoli Drinčiću, Miroslavu Vulićeviću i Petru Škuletiću kao pojačanje za prolećni deo sezone.

-Bilo je dosta muke da bih konačno stigao u Partizan, jer je to trebalo da uradim još pre pet godina, ali nam se tada nije dalo.

No, nikad nije kasno, posebno kada dođete u najveći klub u Srbiji- rekao je Trajković.

Trajković će poput stanih-novih saigrača Vulićevića i Škuletića i u Humskoj sarađivati sa trenerom Markom Nikolićem.

-Motiv za dolazak u Partizan mi je bio i trener Nikolić, koga smatram odličnim strategom i čovekom, a normalno tu je i titula šampiona, koje sam željan, kao i svaki pravi sportista.

Nadam se da ću uz Nikolića još više napredovati, jer igranje u šampionskom timu podiže svakog pojedinca i poboljšava njegove igračke kvalitete- rekao je Trajković.

Lider JSL se u ponedeljak okuplja u Zemunelu i počinje pripreme za prolećni deo sezone, a najveći deo zimskog perioda crno-beli će provesti u Antaliji gde će odigrati sedam test mečeva.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: