Trener Tiranre otpisao Zvezdu: Bog je bio uz nas u Gruziji, biće tu i dalje

Nacionalni sport - Četvrtak 20.08.2020 - 11:57

Fudbaleri Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraju, u utorak, protiv šampiona Albanije u Tirani.

Emanuel Egbo FOTO: YouTube Emanuel Egbo FOTO: YouTube
Tu nema nepoznatu ekipu kao trener predvodi Nigerijac Emanuel Egbo, koji posle podviga protiv Dinama iz Tbilisija najavljuje još jaču borbu protiv beogradskih crveno-belih.
 
- To je utakmica koju ćemo odigrati kao protiv Tbilisija. Igraćemo kod kuće, na našem terenu i bićemo u prednosti. Biće to velika borba. U taj duel ćemo ući sa željom da damo maksimum. Bog, koji je u Gruziji bio uz nas, biće tu i dalje – na krilima pobede priča Egbo.
 
Ambicije Tirane su velike, ali znaju da i njihov novi protivnik ima iste, naročito na evropskoj sceni gde za razliku od domaćina ima veće iskustvo. Nigerijac je već dugo u klubu i ne mari za ciljeve protivnika.
 
- U Tiranu sam došao još 2001. godine i klub je u mom srcu. Zadovoljstvo mi je što sam ovde. Fokusiran sam na to da dam sve od sebe, daću 100 odsto za najveći klub u Albaniji - rekao je Emanuel Egbo.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: