U Superligi mirni: Naravno da Partizan neće da istupi

Nacionalni sport - Utorak 18.12.2018 - 10:14

A žalba će da bude odbijena...

“Žalba će sigurno da bude odbijena“ “Žalba će sigurno da bude odbijena“
Predsednik Partizana Milorad Vučelić šaljivo je primetio da su njegovom timu za pobedu nad Mačvom nedostajale sanke i skije, predsednik Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije Dragomir Lazović duhovitom očigledno smatra i najavu iz Humske da će crno-beli istupiti iz prvenstva.
 
“Naravno da neće“, odgovara Lazović na pitanje da li će Partizan istupiti iz Superlige nakon što je u 21. kolu jedini bio prinuđen da igra u trenutku dok je sneg nad Srbijom još vejao.
 
Žalili su se potom crno-beli, traže poništenje utakmice i odigravanje nove utakmice, Lazović je i tu prilično konkretan.
 
“Žalba će sigurno da bude odbijena“, decidiran je Lazović.
 
Obrazlaže...
 
“Po pravilima fudbalske igre ako postoji minimum uslova za odigravanje utakmice, što je sudija pre početka utakmice konstatovao, onda je to – to. Uslovi jesu bili teško, ali regularnost je na najvišem nivou“, kaže Lazović.
 
Izgleda da je ovde sve jasno.
Mozzart sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: