Udovičić: U Firencu idemo na pobedu, to nam je cilj od starta takmičenja (VIDEO)

Nacionalni sport - Utorak 19.03.2013 - 08:54

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca imaju pred sobom velike izazove.

Kragujevčane u sredu u Italiji od 20.00 časova očekuje prvi duel finala Evropa Kupa u kome se sastaju sa Florencijom, dok je revanš meč na programu 6. aprila u Kragujevcu. Kapiten Radničkog Vanja Udovičić u svojoj karijeri nije osvajao ovo takmičenje, pa je ovo velika prilika da se u kapici kluba iz Kragujevca domogne ovog trofeja.

- Meni lično velika je čast da igram finale Evropa Kupa, ovo je važna prilika za ekipu da osvoji trofej i lična satisfakcija jer nikada nisam osvajao titulu prvaka u ovom takmičenju. Na nama je velika odgovornost jer smo favoriti, i to stvara pritisak, ali sam istovremeno veoma zadovoljan što jedan tim van Beograda ima priliku da se bori za evropski trofej - ističe Udovičić.

Iako se igraju dve utakmice, kapiten Radničkog ocenio je da će pitanje pobednika biti rešeno pred domaćim navijačima u našoj zemlji.

- U Firencu idemo na pobedu, jer nam je to cilj od starta takmičenja. Ipak, kako god da se završi prva utakmica odluka o pobedniku biće doneta na našem bazenu u Kragujevcu, i zato mislim da će Kragujevčani imati prilke da se raduju - dodao je Udovičić.


 

sportal.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: