UEFA veruje u Srbina, Mažiću derbi divova!

Nacionalni sport - Nedelja 21.10.2018 - 10:37

Najveći izazov za najboljeg srpskog arbitra od početka sezone!

Nema odmora za Mažića i njegove pomoćnike FOTO: Getty Images Nema odmora za Mažića i njegove pomoćnike FOTO: Getty Images
Nema odmora za Milorada Mažića i njegove pomoćnike!
 
Danas iz UEFA stiže sjajna vest da je Mažić delegiran za derbi utakmicu trećeg kola Lige šampiona, između Mančester junajteda i Juventusa na Old Trafordu!
 
Ovaj meč je na programu u utorak od 19 časova, a Mažiću će kao i obično, pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.
 
Četvrti sudija biće Nemanja Petrović, a dodatne sudije su Nenad Đokić i Danilo Grujić!
 
Posle prošlosezonskog finala Lige šampiona, između Real Madrida i Liverpula, kao i odličnog utiska koji je ostavio na Svetskom prvenstvu, duel na Old Trafordu će za Mažića predstavljati najveći izazov ove sezone, ali i još jedno ogromno priznanje.
 
Ove jeseni se u pojedinim mečevima sticao utisak da je najbolji srpski arbitar možda i u nekakvoj krizi, imajući u vidu polemike koje su se javljale posle njegovih pojedinih problematičnih odluka u mečevima između PSV-a i Intera (1:2) u Ligi šampiona, zatim Radničkog i Partizana (2:2) u Superligi, kao i nedavno u utakmici reprezentacija Francuske i Nemačke (2:1) u Ligi nacija.
 
Ali, očigledno, Mažić od strane UEFA i dalje ima ogromno poverenje, a ova najnovija informacija je i najbolja potvrda toga.
 
Mažiću i njegovim saradnicima želimo da svoj posao obave na najbolji mogući način i po ko zna koji put opravdaju poverenje.
 
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: