"Večite" čekaju žestoke kazne

Nacionalni sport - Ponedeljak 16.04.2018 - 08:37

BEOGRAD - Mučne scene, masovna tuča na zapadnoj tribini, provokacije i brojne bakljade i topovski udari, po nekoj ružnoj navici, obeležile su i 157. derbi na stadionu "Rajko Mitić".

Izvesne Izvesne "debele" kazne zbog divljanja navijača FOTO: Printscreen
Sigurno je da će i ceh biti papren, "večiti" znaju da ih čekaju "debele" kazne zbog divljanja navijača, s tim što će Crvena zvezda, kao domaćin i organizator, sigurno snositi teže posledice.
 
"Po proceduri, čeka se izveštaj delegata, a pošto je izvesno da će on organizaciju utakmice oceniti lošom ocenom, moj sledeći potez je da podnesem prijavu prema domaćinu", ističe Vlada Bulatović, direktor Superlige.
 
Posle toga, čitav slučaj preuzima Disciplinska komisija FS Srbije.
 
"Disciplinci na osnovu izjava, izveštaja i snimaka utvrđuju koji su navijači pravili izgrede i na osnovu toga izriču kazne. Sigurno je da postoji odgovornost i kod jednih i kog drugih. Nažalost, ovakve ružne slike sa stadiona se dugo ponavljaju. Srećom, niko nije stradao, ali je i to moglo da se desi", dodaje Bulatović, kome je sigurno kao i svim normalnim ljudima i ljubiteljima fudbala preko glave huliganskih pirova i tortura na našim stadionima.
 
Čelnici crveno-belih o uvredama domaćih navijača prema čelnicima Partizana nisu govorili ni po završetku meča, a ni juče se nisu oglašavali tim povodom. Podsetimo, pristalice crveno-belih su uz pogodne reči, posebno upućene potpredsedniku crno-belih Vladimiru Vuletiću, ispred svečane lože mahale crveno-belim balonima u obliku falusa. Uprava crno-belih je posle tog skandala napustila stadion "Rajko Mitić".
RTV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: