Verati: Protiv Zvezde ništa nisam osetio, priča ne deluje istinito

Nacionalni sport - Ponedeljak 15.10.2018 - 09:14

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati, koji je odigrao ceo meč u pobedi nad Crvenom zvezdom (6:1) u Ligi šampiona i utakmici koja je prema francuskim medijima predmet istrage zbog pokušaja nameštanja, izjavio je da na terenu nije primetio ništa čudno.

Čitava priča mu deluje kao laž FOTO: EPA-EFE Čitava priča mu deluje kao laž FOTO: EPA-EFE
Verati je dodao da mu čitava priča deluje kao laž
 
List "L’Ekip" preneo je da je jedan neimenovani Zvezdin funkcioner hteo da uplati čak pet miliona evra na poraz od pet razlike u Parizu.
 
"Mi na terenu ništa nismo osetili, mislim da nije istina to što se priča. Igrali smo odličan fudbal, nije prvi put da pobeđujemo sa pet razlike. Bez obzira na tom, takvi problemi ne smeju da nas zanimaju", rekao je Verati posle utakmice Poljske i Italije u Ligi nacija, a prenosi "L’Ekip". 
 
Crveno-beli su u dva navrata demantovali da je bilo nečasnih radnji i razmatraju tužbu listu "L’Ekip", pa je zato angažovan advokat u Francuskoj.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: