Vraneš pojačao Metalac

Nacionalni sport - Četvrtak 28.02.2013 - 11:51

Visoki Crnogorac biće uzdanica valjevske ekipe u Superligi Srbije.

Ekipa Metalca četiri kola pre završetka regularnog dela domaćeg šampionata zauzima treće mesto na tabeli sa skorom 14/8 i potrebna im je samo jedna pobeda u narednih mesec dana kako bi osigurali plasman u Superligu.

Sa željom da i tamo ostvare dobre rezultate Valjevci su angažovali Slavka Vraneša, prenosi "Sportski žurnal". Metalac je dovođenjem Crnogorca popunio mesto pod košem, jedino na kojem je "škripalo".

Vraneš (30 godina, 230 centimetara) je igrao za Budućnost, FMP Železnik, Crvenu zvezdu, a tri sezone proveo je i u dresu Partizana sa kojim je osvojio čak devet trofeja.

On je potom igrao u Uniksu, ranije i u Tofašu i Efes Pilsenu, a pre dolaska u Valjevo nastupao je u Iranu.

Jedan od najviših košarkaša sveta, 2003. godine izabran je u drugoj rundi drafta od strane Portlanda kao 39. pik i godinu dana kasnije oprobao se kratko i u NBA ligi.

Valjevci ističu da Vraneš neće biti jedino pojačanje tima za Superligu, a kao potencijalni igrači pominju se Vladimir Dašić, Mile Ilić i Žarko Rakočević.
 

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: