Vreme je za ''bombu leta'', ali Partizanovu?!

Nacionalni sport - Subota 19.06.2021 - 12:06

Zvezda je juče odradila strašan posao, na redu je Partizan.

FOTO: Twitter/Screenshot FOTO: Twitter/Screenshot
Košarkaška letnja pijaca se odjednom zahuktala juče u popodnevnim časovima, kada je Crvena zvezda ozvaničila dva velika pojačanja, i to iz redova podgoričke Budućnosti - dovela je plejmejkera Nikolu Ivanovića i krilnog centra Luku Mitrovića, uz medijske najave da je Stefan Jović sledeće pojačanje aktuelnog šampiona.
 
Partizan je za to vreme u potrazi za novim trenerom, a dok je Zvezda dovodila pomenuta pojačanja, crno-beli su juče potpisali novi ugovor sa talentovanim Đorđijem Jovanovićem.
 
Od novog trenera, naravno, zavisiće i pojačanja u igračkom kadru, pa u Partizanu pokušavaju da što pre reše goruće pitanje.
 
Ako je prošle godine bilo pogrešnih procena u izboru trenera, što se katastrofalno odrazilo i na rezultate u minuloj sezoni, ovoga puta sličnih grešaka ne bi smelo da bude.
 
A ako postoji trener koga bi svi u Partizanu i njegove pristalice podržale, onda je to najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović, čovek pod čijim je vođstvom ekipa Partizana 1992. godine osvojila Evroligu.
 
Na tu temu mediji već par nedelja spekulišu, a da to nisu samo nagađanja, već da se po tom pitanju konkretno radi, portvrdio je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović u razgovoru za ''Kurir''.
 
''Željko Obradović je jedan od najvećih partizanovaca koje znam, košarkaška ikona obojena u crno-bele boje. Eventualni povratak Željka Obradovića u Partizan bio bi dokaz da je Srbija centar evropske košarke.
 
Košarkaški klub Partizan je za ljude kao što je on nešto više od sporta, to je veza koja nije zasnovana na bazi materijalne kompenzacije.
 
U komunikaciji sam s njim, pričamo o svemu. Pustimo da vreme pokaže rezultate", izjavio je Mijailović.
 
Obradovićev povratak u Partizan posle gotovo tri decenije bio bi svakako najveća ''transfer bomba'' ovog leta u Evropi i teško da bi ijedan igrački transfer mogao da privuče veću pažnju.
 
A da ne govorimo da bi sledeće sezone i ''Arena'' bila mala crno-belima ukoliko bi uspeli da vrate proslavljenog trenera.
sportske.net, OKRadio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: