Završava se gupna faza LŠ za vatepoliste

Nacionalni sport - Sreda 27.02.2013 - 13:25

Spušta se zavesa na grupnu fazu Lige šampiona. U bazen će u sredu uskočiti igrači sva tri srpska predstavnika. Derbi kola igra se u Dubrovniku gde Crvena zvezda gostuje Jugu. Tim sa Gruža je apsolutni favorit na meču koji se igra od 18 časova. Toga su svesni i u taboru osvajača Kupa Srbije. Ipak, oba tima su obezbedila plasman u osminu finala, tako da utakmica nema takmičarski značaj.

-Jug je apsolutni favorit. Imaju najjači tim u Evropi i tako igraju. Mi smo rasterećeni pred ovaj meč i verujem da će duel sa Dubrovčanima biti pravi spektakl - istakao je Andrija Prlainović.

Takmičarski najvažniji meč je pred Vojvodinom. Novosađani na svom bazenu od 19 časova dočekuju Brešu. Timu, koji sa klupe predvodi Dejan Stanojević, samo pobeda igra ako želi da prođe grupnu fazu.

-Dugo smo čekali utakmicu sa Brešom. Ako pružimo maksimum možemo i do pobede. Ona nam otvara vrata osmine finala - istakao je Stanojević.

Treći naš predstavnik koji će u sredu zaigrati u Ligi šampiona je prvak države Partizan. Crno - beli gostuju nezgodnoj ekipi Galatasaraja od 19.30, ali je meč bez takmičarskog značaja. Partizan bi teoretski mogao do prvog mesta u grupi, ali u praksi je teško poverovati da Seged može da izgubi od Špandaua.

 

 

sportal.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: